absoluttovee

Alla inlägg under december 2010

Av Tove - 23 december 2010 12:12

Ja jag vill öppna mina julklappar nu men då blir det ju inge kul imorn ;) Men jag får vänta :) Har tråkigt nu, ska vänta tills att pappas möte är klart så ska vi åka sen.

Puss

En bild på mej, min outfit från julavslutningen.   :)


Av Tove - 23 december 2010 11:46

Vaknade upp i stugan imorse vi nio. Sen så tog jag upp marsvinen lite o sen åkte vi in till stan. Mamma o pappa vill köpa en ny bil. Men dem vet inte om dem ska köpa en seat elr en VW polo. Pappa säger att han vill ha en VW bara för att han tycker det är mer en "riktig" bil. Men den kostar mkt mer men det skiter han i ;) Mamma vet nog inte vad hon vill ha men hon tyckte seta:en var häftig :P

Nu ska vi äta lite här hemma o sen åka ut till stugan igen.

Ses!

Längtar till imorn!!

Puss

Av Tove - 22 december 2010 15:57

Aah idag var det kort dag! Jippie! Riktigt skönt. Känner mej nöjd över betygen också. Sen ner på stan me alla o ha mys<3 Sen var jag tvungen o sticka för att köpa världens bästa ridhjälm! ASBRA! Sen så åkte jag till Cissi. Där borsta ja först på greta. Sen så tog ja ut henne o longera henn i snön. Hon tyckte det va jobbigt. Hihi. Sen tog jag in o borsta på henne så tog vi ut Ture på gången för första gången, han tyckte inte det va rkul så det var lite sjåigt att bortsa honom men det gick bra. Dom får sova i olika boxar nu så dom blir avvänjda av varandra. Men Ture blev inte glad igår då, han grät. (inte bra)

Sen så putsade jag lite. Sen tog jag in Harry, Prinsen o Calle. Sen mockade vi o fixade vatten. UNDERBART DÄR!!! Fick en finjulklapp också av alla hästarna o Cissi får se var det är på fredag! hon fick en julklapp av mej också.

Nu blir det att åka ut till stugan.

Här kommer två ursöta bilder, den första på Calle o den andra på Greta.

(Vad duktig jag har varit som inte har skrivit några smilisar, ska försöka sluta me det :D) haha en smile

    

?

Av Tove - 21 december 2010 18:10

Hur ska jag göra?? Det här går inte, det funkar inte mellan oss. Du kanske tycker att det gör det men inte jag för jag gillar inte dej. Men jag är så jävla sålig för jag är så feg så jag vågar inte gå fram till dej o säga det. Men jag var faktiskt nära idag! Men då såg jag din blick, jag är så rädd att du ska bli ledsen. Jag gillar dej asmkt som kmpis men inge mer. Jag trodde det skulle bli bättre, jag har väntat i flera dar men ingenting händer ju. Jag står kvar på samma nivå o den nivån är inte ett förhållande med dej. Sen så känner jag mej dum också för jag kan inte vara tillsammans me dej och gilla en annan person mer det känns bara dumt. Så nu sitter jag här o undrar, ska jag prata med dej imorn? Men imorn är det avslutning o allt. Jag vill ge dej en chans till men det känns som att jag har gjort det hela förra veckan o det blev inge mer. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska göra. Men jag vill inte messa elr så heller för det känns så dumt, jag mst ställa mej framför dej o säga det. Men hur fan ska det gå till?? Tänk om du aldrig mer vill prata med dej? Men jag mst kke riskera det...men om du gillar mej så borde väl du ändå vilja min vän? Jag har fått nya vänner genom dej också men då kke jag förlorar dom också? Jag vet inte men jag mst väl riskera det också...jag önskar att man kunde prova o sen om det inte blev nå bra spola tillbaka men det går ju inte. Jag älskar dej som kompis o det var så härligt när vi var kompisar vi hejade på varann hade kul när vi pratade, nu är det som att vi blir tvingade o göra saker o de känns inge bra alls. Så det är därför jag mst göra det. Men hur? Jag mst prata me honom i vilket fall som helst men vi kommer väl inte träffas ensamma imorn heller för imorn ska jag till stallet efter skolan. Jag vet ju egentligen vad jag ska göra men jag vågar inte. Jag vill ju ha ngn annan men det går väl inte nu. Jag ska försöka säga det imorn så då skriver jag väl här om jag lyckades eller inte. Jag mst iaf tänka positivt nu. Men egentligen det enda jag är rädd för är att förlora dom där vännerna o att han inte vill va min vän nå mer o blir ledsen. Men jag tror att han när stark så han borde klara det, Han kommer iaf visa det så men när han kommer hem vet jag inte. Allting ska jämt hålla på o bli så svårt hela jävla tiden! Jag får råd o tips av mina kompisar hela tiden o det är jag tacksam över men inget av de känns rätt o då ka n jga inte göra. Men vi får väl se.

Me snälla bara ni inte går o säger till honom att jag har skrivit de här för då blir han nog ännu ledsnare jag mst klara det själv!


Blev ett långt inlägg men de behövdes för min del så jag fick skriva av mej lite.

Av Tove - 21 december 2010 17:57

Nuuuu är alla mina julklpappar klara!! :D Hoppas allt folk blir glada för dom bara ;)

Av Tove - 21 december 2010 16:19

Underbart idag, sista dan me riktiga lektioner :D Imorn blir det bara avslutning. Måste hitta nå fint att ha på mej också vi får väl se vad det blir. Var rätt så chill idag, vi spelade typ spel o kolla film hela dan. Imorn mst man säga hejdå till alla :( jobbigt "/ men jag ser ju alla snart igen iaf!

Nu ska man fortsätta me julklappsinslagningen!

Ny!

Av Tove - 21 december 2010 16:16

Ny header! Tanken var att det skulle bli lite juligare men så blev det inte ;)

  

Av Tove - 20 december 2010 16:55

Blir på onsdag ist när vi får lov för då slutar vi tidigt ! :D

Hade askul idag i slutet av dan me alla! ;) Ja va liiiiiiite hyper ;)

Fett kul :)

Nu blir det att åka ut till stuganbloggar imorn efter skola o stall :)



Ses puss


Fan jag mst...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Gästbok

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Omröstning

Tycker ni jag ska försöka lägga ut mer bilder?
 Ja såklart!
 Ja om du vill så.
 Nej det är bra som det är.
 Det är bra men det kan alltid bli roligare med mer bilder
 Nej.

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards