absoluttovee

Alla inlägg under april 2011

Av Tove - 12 april 2011 20:18

Japp nu är prov och sånt klart innan påsklovet! Skönt! Vi hade ju spanskan och matte och svensk aidag, hoppas det gick bra.Sista lektionen var engelska och vi läste..och läste..och läste.. så höll vi på i en timme och läste ut boken vi har läst så nu ksa vi få se den filmen. Det blir nog roligare med filmen!

Men idag iaf så fäöljde jag med Kajja till stallet. Jag måste bara säga det att efter den här eftermiddagen pratar vi bäst ;) haha

Men nu ska jag ringa till farmor och sen till faster! :D

blev en slumpad bild...

 

Av Tove - 11 april 2011 20:59

Haft en riktigt skön dag idag! :) Har varit bra väder och det mår jag bra av måste jag säga! Så fort det är sol och ljust är det som att allt blir lite lättare. Väldigt skönt. Vanlig skoldag idag då, nu har vi ju även börjat cykla igen, faktiskt skönt me frisk luft! Och inte lika trångt som på bussen! Blev inte att vara hos Cissi idag eftersom att Greta har flyttat ut till Hedesunda nu för ett tag men jag vet inte hur länge vi får väl se..Men imorn blir det också roligt för då sk ajag följa med Kajja till stallet! :) Skojskoj! Sen i helgen blir det nog stugan och så :) Imorn lite prov och så, så ska kolla så att jag kan det nu!

ses!

Ridskolehästen Bamse på fältis :)

 

Av Tove - 10 april 2011 20:38

Idag var det tävling,ponnyhoppning på Gävle frk! Hemmatävling för mej alltså! Robby och jag startade LD och LC. I första klassen fick jag fram en bra galopp, han höll sig lugn och det blev en fin felfri runda! Kändes riktigt bra! DEn bästa hittills tror jag faktiskt! Sen i andra klassen gick det inte fullt lika bra, Robby blev spänd. Han ville inte hoppa och svängde på sidan 10 m innan tredje hindret. Men jag la en volt och drev på så hoppade han sedan. Sen så rev han tyvärr sista hindret, vi kom lite fort på tror jag. Men jag är verkligen supernöjd med dagen! Fast att jag inte insåg det förrän nyss :P Men Robby var väldigt duktig och lugn även ute när jag red fram! Jag älskar verkligen min lilla Robby<3!

Längtar till nästa tävling nu! :D

...ny header nu också föresten ;)<3

 

Av Tove - 9 april 2011 13:19

Ja igår sov jag hos syster<3 Vi hade fett me nice ;) Vi var i stallet länge till typ halv nio(?) tror de va nåt sånt, kanske senare tillochmed ;) Men vi fixade me både Buppe o Robby och byggde bana.

Idag var det tävling, storhästhoppning. NICE!

Jag stod som funktionär vid insläppet i 1.00 m men innan det var det ju syster som red :) Hon och Buppe körde hårt och fick en fin felfri runda! :D:D:D:D SUPERROLIGT!!!!! :D

Nu ska ja vara inne en stund men sen sticker ja ut o gör nåt. Sen så kommer Kajja hit och sover här ikväll :) FÖr imorn hänger hon me mej när ja har tävling!

Blir LD/LC :D

TAGGAR!

Får hoppas vi får en bra galopp och han inte blir för spänd så får vi hoppas att vi kommer runt utan avramlingar ;) Vi får se hur de går..bloggar väl imorn. :)

Ja så nu ska ja nog ut en sväng snart kanske om jag orkar. Men vet ju inte vad ja ska göra :P Får hitta på nåt, typ gå en sväng kanske? aah vi får se.


hoppas det går lika bra som de gjorde i LD:en i Ockelbo :D

 

Av Tove - 7 april 2011 21:00

Ingen bloggning igår då som sagt. Men jag hann inte. Kom hem sent från stallet och så. Men det gick väldigt bra iaf. Hade ju hoppträning igår, vi hoppade bana och hade omhoppning, roligtroligt! :) Robby var duktig! Sen idag så hade vi dressyr tränade lite volter, tagen bakdel, öppna och förvänd galopp , Robby var väldigt duktig fast att det blåste så mycket så man trodde ju att hela ridhuset skulle flyga bort! :O

Nu ska jag plugga lite och så :)

godnatt<3

Av Tove - 5 april 2011 17:59

Idag var skolan rätt nice. Det har varit en skön dag. Och på sista lektionen kom aldrig våran lärare så då fikc vi ha våran mentor. Vi läste i boken som vanligt och svarade på en massa frågor. Jo just det vi hade sv-prov idag också! Det gick bra tror jag :) Sen på spanskan har vi gjort en egen affisch me typ olika matsaker som vi klippte ut från olika tidningar och då såg vi att ett glasspaket på city gross bara kostade 5 kr!!! Så då åkte ja och köpte tre paket :P haha. Har tagit fram cykeln och det, skulle pumpa och greja. Annars hade jag följt med Kajja till stallet<3 Men då gick inte det för min mammma. Men så är det, vi kanske ska gå lite ikväll om det passar :)

puss

 

Av Tove - 4 april 2011 21:14

Ja var ju i skolan först som vanligt. Ny sv-lärare också! Vet inte om det är bra eller dåligt än vi får väl se. Musiken idag var verkligen jätteseg men skön för vi satt och spelade gitarr i två timmar och kunde chilla lite, vi behövde inte sitta och lyssna på nåt. Sen så åkte jag ju till Greta. Red ut på henne, samma runda som sist. Hon var rätt duktig men lite jobbig ;)
Sen har jag varit ute på promenad me Kajja och vi träffade även Moa och Frida! :D
Nu ska jag kolla tv .
Hejdå!
 

Av Tove - 3 april 2011 18:39

Träningen idag gick bra! :D Vi hoppade bana med: kombination,vattenmatta,mur,räcke,stigsprång x2 & påskhindret. VI började hoppa fram lite på olika hinder, då kändes han lite ojämn och springig men det blev bättre sen när ja hoppade bana :) Frst på lite lägre höjd och sen på tävlinghöjd. Gick väldigt bra, fick igång galoppen bra utan att han sprang. Vi jobbade ihop, ja börjar lära känna honom bättre och bättre nu. Och kan oftast göra nåt bra av det dåliga som idag regnade det jättemkt, det var många hästar och han blev spänd och stressad! MEn sen blev det bra ändå, vi kom in i galoppen och då flöt det på. Vi satt ihop idag, Robby & jag. Hoppas det fortsätter så här nu! 


Ska ut me syster en stund snart :)<3


 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Gästbok

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Omröstning

Tycker ni jag ska försöka lägga ut mer bilder?
 Ja såklart!
 Ja om du vill så.
 Nej det är bra som det är.
 Det är bra men det kan alltid bli roligare med mer bilder
 Nej.

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards